Postavenie informatiky v Česku - Ondrejková, Anna
Zmeny, ktoré prinieslo využívanie informačných technológií. Pojem informatizácia spoločnosti. Informatizácia v Českej republike. Založenie Ministerstva informatiky. Aktivity Ministerstva informatiky v oblasti verejnej správy. Legislatívna úprava používania elektronického podpisu.