Novela zákona o ochrane nefajčiarov - Horváth, Edmund
Od 1. apríla 2009 nadobudol účinnosť zákon č. 87/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov. Čo priniesla novela.