Zmluva o úvere - Kajba, Jakub
Právna úprava zmluvy o úvere. Základná chrakteristika zmluvy o úvere, rozlíšenie od zmluvy o pôžičke. Zmluvné strany. Podstatné náležitosti zmluvy. Peňažné prostriedky ako predmet úveru. Čerpanie úveru. Úrok z úveru. Splatenie (vrátenie) úveru. Odstúpenie veriteľa od zmluvy.