Kríza a nezamestnanosť - Tichý, Miroslav
Novelizácia zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti v znení neskorších predpisov zákonom č. 49/2009 Z.z. Príspevky - na podporu udržania zamestnanosti, na podporu vytvorenia nových pracovných miest, ku mzde zamestnanca, na podporu samostatnej zárobkovej činnosti, na SZČ v oblasti spracovania poľnohospodárskych výrobkov a obchodovania s nimi. Zmeny v Zákonníku práce.