Regionálna politika Európskej únie Intereg - Rosenberg, Miloslav
Princípy regionálnej politiky Európskej únie. Ciele regionálnej politiky EÚ. Intereg III - zameraný na cezhraničnú, nadnárodnú a medzinárodnú spoluprácu regiónov v rámci stratégie trvalo udržateľného rozvoja. Rešpektovanie kultúrnych identít v regióne.