Implementácia zmien v účtovnom a daňovom systéme po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie a do eurozóny do výučby predmetov študijného programu Účtovníctvo - Baštincová, Anna
Informácia o projekte, ktorého hlavným cieľom je poukázať na zásadné zmeny v nadnárodnej harmonizácii účtovníctva po vstupe SR do EÚ a eurozóny, ich aplikácia v pedagogickom procese a vo vysokoškolských učebných textoch v študijnom programe Účtovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Najdôležitejšie výsledky riešenia projektu v roku 2008.