Etika účtovníka a audítora - Hvoždarová, Jana
Informácia o projekte Etika účtovníka a audítora. Uplatnenie etických princípov v účtovníctve a audítorstve je rovnako dôležité ako úroveň poznatkov účtovníka a audítora získaných v procese kontinuálneho celoživotného vzdelávania. Výsledky projektu.