Effectiveness of web analysis in e-commerce - Hasan, Jamal
Webová analýza využívaná v elektronickom obchode a jej význam. Využitie metódy pre kampaň priameho marketingu. Webové (internetové) štatistiky a analýzy. Príklady rôznych prístupov pri počítačovom spracovaní. Analýza správ poskytuje súbor dát z rôzneho uhla pohľadu.