Saját fejlesztésű e-learning rendszer akadálymentesítése a Közgazdaságtudományi Egyetem Kereskedelmi karán Pozsonyban - Pólya, Attila
E-learning pre slabozrakých a nevidiacich užívateľov na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Kritériá, ktoré musí spĺňať webová stránka určená pre slabozrakých alebo nevidiacich užívateľov.