Vyhodnotenie ukončeného projektu KEGA - Meluchová, Jitka, 1965-
Informácia o záveroch zo záverečnej oponentúry a výsledky dosiahnuté počas trojročného riešenia projektu KEGA Tvorba nových učebných textov pre výučbu predmetu "Účtovníctvo poisťovní" v súvislosti s aktualizáciou učebného plánu v kontexte s prechodom na IAS/IFRS. Zmeny vo vykazovaní komerčných poisťovní. Nové podmienky na európskom a slovenskom finančnom trhu boli premietnuté do učebných plánov predmetov Účtovníctvo poisťovní a Forenzné účtovníctvo.