Marketing vzdelávania na úrovni regionálneho školstva - Lančarič, Drahoslav
Konkurencia na trhu vzdelávacích služieb. Široká možnosť využívania marketingu. Marketing školy. Marketing vo vzdelávaní. Komunikácia s okolím. SWOT - analýza. Internetová stránka školy.