Riešenie sťažností v regionálnom školstve - Tužinský, Ľuboš
Právne aspekty. Vývoj podávania žiadostí od roku 1995. Sťažnosti vybavované štátnou školskou inšpekciou. Deformácia základných princípov súčasnej školskej politiky v oblasti pedagogického a právneho riadenia. Opatrenia pri zistení opodstatnenosti sťažností. Skutočnosť a potreba zmien.