Dlhodobý nehmotný majetok od 1. marca 2009 - Göghová, Tímea
Postupným prijatím noviel slovenskej právnej úpravy upravujúcej oblasť účtovania a vykazovania dlhodobého nehmotného majetku sa slovenská právna úprava približuje k Medzinárodným štandardom finančného výkazníctva IAS/IFRS. Zmeny v oblasti dlhodobého nehmotného majetku od 1. marca 2009 v skratke.