Účtovné zásady vs. kvalitatívne charakteristiky účtovných informácií - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Účtovná závierka. Informácie prezentované účtovnou závierkou musia spĺňať určite kvalitatívne charakteristiky. Výklad pojmov účtovné zásady a kvalitatívne charakteristiky účtovných informácií.