Účtovné podvody - Husárová, Stanislava
Účtovná závierka, účtovné podvody. Podvod v účtovníctve je svojou podstatou úmyselný fakt, 3 hlavné elementy účtovného podvodu. Druhy účtovných podvodov. Etika v účtovníctve.