Obraz vekovej štruktúry zamestnancov - Císarová, Ivana
Vek, vzdelanie a starnutie obyvateľstva v oblasti podnikateľskej sféry. Stručný prehľad o vekovej štruktúre a dosiahnutom vzdelaní zamestnancov v podnikateľskej sfére. Údaje dôležité aj pre ekonómov v oblasti rozhodovacích procesov na makroekonomickej úrovni. Vek, vzdelanie, vekový priemer, nedostatok prílevu mladých zamestnancov do niektorých zamestnaní.