Systém medzinárodného štandardného čísla knihy (ISBN) a elektronické publikácie - Ondrejková, Anna
Systém medzinárodného štandardného čísla knihy (ISBN) a jeho uplatnenie. Národná agentúra ISBN v Slovenskej republike. Elektronické vzdelávanie vo väzbe na elektronické publikácie. ISBN pre elektronické publikácie a vzdelávací softvér. Registrácia a evidencia publikačnej činnosti z hľadiska elektronických publikácií.