Clarity projekt - projekt Rady pre medzinárodné štandardy pre audit a uisťovacie služby (IAASB) zameraný na zrozumiteľnosť štandardov - Kareš, Ladislav
Rada pre medzinárodné štandardy a uisťovacie služvy (IAASB) - vydávanie štandardov (Medzinárodné audítorské štandardy, Medzinárodné štandardy na zákazky na preverenie, Medzinárodné štandardy na zákazky na uisťovacie služby, Medzinárodné štandardy na súvisiace služby). Štandardy majú byť jasné, zrozumiteľné a majú sa dať dôsledne uplatňovať. Aspekty zrozumiteľnosti prispievajú k zvyšovaniu kvality a jednotnosti audítorskej praxe na celom svete.