Palivo z polí a lesov opäť aktuálne - Hollan, Vojtech
Hospodárska a plynová kríza obrátili pozornosť na využitie obnoviteľných zdrojov energie. Veľký potenciál biomasy. Šance domácej biomasy. Snaha samospráv zvyšovať energetickú nezávislosť. Energetické zhodnotenie odpadu. Význam energetickej bezpečnosti štátu. Vytváranie predpokladov na ďalšiu diverzifikáciu zdrojov tepla.