ISO 14001 a klimatické zmeny - Gelber, Mattthias
Obchodovanie s uhlíkovými emisiami. Systémy environmentálneho manažmentu. Zdravotná prehliadka zmeny klímy. Environmentálna stratégia. Environmentálne aspekty. Operatívna kontrola. Interný audit. Kontrola manažmentu.