Používáme futures k vysněnému bohatství - Tomčiak, Boris
Cieľom racionálne uvažujúcich investorov je dosiahnuť čo najvyššie zhodnotenie svojich prostriedkov pri čo najnižšom riziku. Preto neustále hľadajú nové produkty a stratégie. Jedným z nových produktov sú futurity.