Audit systému manažérstva kvality - Kormanec, Peter
Metodika auditovania systému riadenia kvality. Hierarchická štruktúra systému manažérstva kvality. Sledovanie kvality v životnom cykle produktu. Stupeň zabudovania kvality v procesoch. Ekonomika kvality. Vizualizácia kvality a povedomia o kvalite.