Oceňovanie mortalitných opcií v životnom poistení - Sakálová, Katarína, 1955-
Mortalitné opcie v životnom poistení. Oceňovanie mortalitných opcií v životnom poistení. Konvenčná metóda oceňovania mortalitných opcií - praktický príklad.