Broadening the CRM theory - Lesáková, Dagmar, 1949-
Objasnenie zákazníckeho prístupu v tvorbe marketingovej stratégie a jeho vplyv na zlepšenie finančných výsledkov podniku. Ciele a metódy. Diskusia. Výber správnych zákazníkov. Kontaktovanie zákazníkov. Manažment multikanálového nakupovania. Manažment vysoko nákladových zákazníkov. Manažment lojality a ziskovosti.