Materské v praxi - Šefčovičová, Katarína
Nárok na materské si okrem matky dieťaťa môže uplatniť aj iný poistenec - dôležitosť splnenia všetkých podmienok nároku. Výška materského - praktický príklad. Vylúčenie nároku na materské. Nárok na materské počas rodičovskej dovolenky alebo v období nároku na rodičovský príspevok. Súbeh nárokov na materské. Prechod z nemocenského na materské.