Odpisy a reprodukcia dlhodobého hmotného majetku - Vlachynský, Karol
Pôsobenie odpisov v procese reprodukcie dlhodobého hmotného majetku. Praktický príklad. Pôsobenie rastu reprodukčných cien majetku. Situácia fungujúceho podniku, v ktorom sa odpisy v plnej miere reinvestujú, ale nedochádza k výrazným jednorazovým investičným vlnám.