Možnosti financovania podnikových potrieb rizikovým kapitálom - Cisko, Štefan
Delenie zdrojov financovania na vlastné zdroje a cudzie zdroje. Rizikový kapitál - charakteristika a využívanie. Porovnanie financovania bankovým úverom a rizikovým kapitálom. Klasifikácia investícií rizikového kapitálu. Subjekty na trhu rizikového kapitálu. Investori rizikového kapitálu. Obchodní anjeli (business angels). Nezávislí investori (independent investors). Závislí investori (dependent investors). Vládou podporované organizácie (government supported organizations). Dokončenie článku v ďalšom čísle.