Kríza dorazila v správnom čase. Hľadanie realitnej bubliny na slovenskom trhu novostavieb - Padych, Michal
Existuje viacero nástrojov, prostredníctvom ktorých sa analyzuje realitný trh. V najviac rozvinutých krajinách sa presnosť týchto nástrojov potvrdila. Porovnanie slovenského trhu nehnuteľností s rozvinutými krajinami.