Finančné toky v podniku - Sklenka, Miloš
Finančné toky v podniku majú podobu peňažných tokov a kapitálových tokov. Peňažné toky predstavujú príjmy a výdavky peňažných prostriedkov. Kapitálové toky t.j. kapitál podniku predstavujú zdroje financovania podniku - vnútorné a vonkajšie. Využitie informáciií o finančných tokoch v podniku.