Využití modelu založeného na přístupu residual income pro měření výkonnosti klastrů a firem v klastrech - Dehning, Bruce
Možnosti využitia modelu založeného na reziduálnom zisku (residual income) pre meranie klastrov. Návrh modelu, ktorý popisuje vplyv klastrov na výkonnosť firmy, zvlášť však na udržanie konkurenčnej výhody.