Fiscal Measures for Research, Development and Innovation: Cases of Slovenia, Slovakia and Belarus - Hauptman, Lidija
Pohľad na národné inovačné systémy Slovenska, Slovinska a Bieloruska. Fiškálne opatrenia pre RDI (výskum, vývoj, inovácie).