Prvotné a nasledujúce oceňovanie reálnou hodnotou v účtovníctve podnikateľskej účtovnej jednotky - Šlosárová, Anna
Analýza uplatňovania reálnej hodnoty ako oceňovacej veličiny v účtovníctve podnikateľskej účtovnej jednotky účtujúcej a vykazujúcej podľa slovenských právnych predpisov.