Analýza medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia uzatvorených SR - Bláhová, Renáta
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ustanovenia k článkom 12, ktoré upravujú problematiku príjmov súvisiacich s licenčnými poplatkami.