Opravné položky k dlhodobému majetku z pohľadu interného kontrolóra/audítora - Vépyová, Mária
Opravné položky k dlhodobému majetku sa tvoria vo vzťahu k jeho zostatkovej cene. Prístup kontrolóra/audítora k problematike posúdenia úžitkovej hodnoty majetku je subjektívny. Kladné alebo záporné závery z overenia opravných položiek v účtovnej závierke sú subjektívne s možným vplyvom hrozieb rizík.