Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Na zlepšenie podnikateľského prostredia v daňovej oblasti prijala Národná rada SR dňa 17. februára 2009 zákon č 83/2009 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. apríla 2009 mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v z.n.p., ktorým sa s účinnosťou od 1. apríla 2009 mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z.n.p. Ilustračné príklady k spomínanej novele Zákona.