Novely zákona o sociálnom poistení - Macková, Zuzana
Informácia o dvoch novelách zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v z.n.p. a to zákona č. 449/2008 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v z.n.p. a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1. januára 2009 a zákona č. 108/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v z.n.p. a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1. apríla 2009.