Finanční krize zkouška vztahu - Malík, Lukáš
Definícia finančnej krízy v encyklopedických slovníkoch. Pohľad na finančnú krízu ako na príležitosť. Správanie podniku v období krízy. Ako dosiahnuť, aby sa zamestnanci aj v období krízy cítili potrební a motivovaní. Komplexná personálna práca a motivácia. Úloha personalistu v období krízy. Kríza - hrozba aj príležitosť.