Rozpočtové príjmy a ich zobrazenie v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Vymedzenie príjmových rozpočtových účtov štátnych rozpočtových organizácií. Účtovanie rozpočtových príjmov v štátnej rozpočtovej organizácii. Súhrnné charakteristiky rozpočtových príjmov rozpočtových organizácií, ich miesto a zobrazenie v účtovníctve.