Manažer a konflikt - Maxa, Radek
Kedy vzniká konflikt? Kto je konfliktný typ? Úloha manažéra pri riešení konfliktných situácií. Dve roviny vzniknutého konfliktu. Odporúčania pre zvládnutie konfliktu. Kľúčové oblasti prevencie konfliktu.