"Třistašedesátka" - Klementová, Pavlína
Novinka v hodnotení pracovníkov s názvom "360° spätná väzba". Spätná väzba, ktorá umožňuje porovnanie vlastnej predstavy o sebe samom s názormi kolegov. Metóda na báze anonymity. Vlastný proces hodnotenia. Kritériá spätnej väzby. Dôležitosť správnej interpretácie výsledkov. Najväčšia výhoda metódy - komplexnosť.