Beckham jako značka - Brychta, Jan
David Beckham - najznámejší športovec a jeden z najdrahších reklamných nosičov. Pohľad na Beckhamov úspech - učebnica vzorového PR s dvanáctimi pravidlami, ako udržať hniezdu na zenite.