Hotelové hvězdičky aneb kvalita a transparentnost pro hotelového hosta - Stárek, Václav
Prideľovanie hviezdičiek českým hotelom a penziónom na základe Oficiálnej jednotnej klasifikácie ubytovacích zariadení. Prečo by mal byť hotel klasifikovaný a čo mu to prinesie. Propagácia certifikovaných ubytovacích zariadení na webovej stránke. V každej krajine Európskej únie - iný systém klasifikácie. Prideľovanie hviezdičiek na základe kontroly vykonanej nezávislými audítormi. Certifikát nie je na doživotie. Harmonizácia národného systému so systémom Európskej únie.