Zverejňovanie účtovnej závierky podnikateľov - Horváthová, Mária
Zostavenie účtovnej závierky. Schválenie účtovnej závierky. Zverejnenie účtovnej závierky. Zverejnenie účtovnej závierky v Obchodnom vestníku. Overenie účtovnej závierky audítorom.