Transferové oceňovanie v teórii a praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Filozofia transferového oceňovania a definícia transferovej ceny. Úprava transferového oceňovania v slovenskej daňovej legislatíve a v zmluvách o zamedzení dvojitého zdanenia. Smernica o transferovom oceňovaní a článok 9 Modelovej zmluvy OECD o zamedzení dvojitého zdanenia. Zahraničné závislé osoby. Primárna úprava základu dane zahraničnej závislej osoby. Princíp nezávislého vzťahu. Pokračovanie.