Jak správně zaměřit na váš cíl - Nejezchlebová, Linda
Hosť - alfa a omega pri komunikácii, príprave marketingových a obchodných stratégií, ako aj pri výstavbe a dizajne hotela. Použitie marketingovej metódy STP pri rozdeľovaní zákazníkov. Čo metóda STP znamená. Kľúčový faktor - odlíšiť sa od konkurencie. Pokles biznis klientely v dôsledku recesie. Zameranie sa na klientelu nad 50 rokov. Cieľová skupina označovaná skratkou LGBT. Dôležitý segment - deti. Prispôsobenie hotelového zariadenia a ponuky služieb deťom. Počet zahraničných hostí (podľa krajín) v ubytovacích zariadeniach v ČR v r. 2008.