Multimediálne prezentácie na skvalitnenie vzdelávacieho procesu - Ondrejková, Anna
Delenie nosičov multimediálnej informácie. Definícia multimédií. Multimediálna prezentácia vo vzdelávacom procese. Požiadavka počítačovej gramotnosti učiteľa. Využitie vlastných multimediálnych prezentácií na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave.