CRM - efektivní metoda nového přístupu k zákazníkům - Gáliková, Jiřina
CRM (Customer relationship management) a jeho najdôležitejšie prvky - ľudský kapitál, obchodné procesy, technológie, obsahy. Zavedenie CRM vo firme - rady, ako sa vyhnúť rizikám. Prečo je CRM dôležité.