Zmeny zákona o dani z pridanej hodnoty účinné od 1. apríla 2009 - Jablonková, Zdenka
Na zmiernenie dosahov hospodárskej krízy a zlepšenie podnikateľského prostredia v daňovej oblasti prijala Národná rada SR dňa 17. februára 2009 zákon č. 83/2009 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. apríla 2009 mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.