Fed tlačí peniaze: hrozí inflácia? Kríza, inflácia a peňažné agregáty - Baláž, Vladimír
Opatrenia v oblasti úrokových sadzieb. Inflácia, monetaristi a školské poučky. Podoby peňazí. Peňažné agregáty v eurozóne a USA, ich vývoj a ich vzťah k inflácii. Dlhopisy a púšťanie likvidity n trh.