Ekonomie bezpečnosti - jsou teroristé racionální? - Loužek, Marek
Ekonomická teória aliancií. Ekonómia obrany. Vojenské výdavky členov NATO. Medzinárodný terorizmus z pohľadu teórie racionálnej voľby. Reakcia vlád na terorizmus. Bezpečnosť ako relatívny pojem.